κάντε δημοψήφισμα για το ΔΝΤ!

Posted on

Μαξ Κάιζερ:«Να κάνετε δημοψήφισμα. Όπως στην Ισλανδία. Οι Ισλανδοί αποφάσισαν με 93% να μην δώσουν σε μερικούς τραπεζίτες 5 δις ευρώ. Πρέπει εσείς οι Έλληνες να αποφασίσετε αν θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας. Η κυβέρνησή σας δεν έχει αυτήν την εντολή. Σας θεωρούν ανόητους και δεν ζητάνε τη γνώμη σας; Θεωρούν πως είστε μωρά και δεν έχετε δικαίωμα λόγου; Πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις ζωές σας; Ζητείστε δημοψήφισμα. Θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας ή όχι; Εσείς έχετε τη δύναμη. Πρέπει να παλέψετε, να αγωνιστείτε. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα τότε να γίνουν εκλογές. Να εθνικοποιήσετε άμεσα όλες τις τράπεζές σας, να δημιουργήσετε δύο ή τρεις κρατικές τράπεζες και να αναδομήσετε την οικονομία σας. Μην πάτε μακριά. Κοιτάξτε το μοντέλο που εφάρμοσε η Σουηδία το 1993.»

O Μαξ Κάιζερ γνωρίζει άριστα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς υπήρξε χρηματιστής στην Γουόλ Στρητ για περίπου 25 χρόνια, ο Μαξ Κάιζερ, που είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια την οικονομική κατάρρευση της Ισλανδίας, ζητά την σύλληψη των τραπεζιτών της Goldman Sachs και προτρέπει τους Έλληνες να διεξάγουν δημοψήφισμα για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ολόκληρη η συνέντευξη στην Καλύβα του Πάνου

One thought on “κάντε δημοψήφισμα για το ΔΝΤ!

  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΩΡΑΑΑ said:
  25/04/2010 στο 11:29 μμ

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
  ΑΝ ΑΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 300+ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
  ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ-ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.BEBAIA AYTA EINAI ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
  ΕΔΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ ,ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ-ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ)!!!!
  ΤΟ 2001 ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ.
  ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΩΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΗΡΥΤΤΩΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ-ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΩΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ,ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ο ΤΖΕΦΡΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΜΙΣΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ-ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ.
  ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΛΥΣΘΙΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CDS KAI ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ 2 ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑ-ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ Δ.Ν.Τ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!
  ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
  ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!
  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ….
  ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,
  ΠΙΘΑΝΩΣ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΘΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΡΙΣ +ΑΛΛΑ 12 ΤΡΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΣΒΗΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s