αυτοί δεν ξεχνούν…

Posted on Updated on


Αγαπητοί Φίλοι,

Την Κυριακή θα πάμε όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Η οργανωτική επιτροπή προς αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων νοιώθει την ανάγκη να τονίσει κάποια σημεία τα οποία είναι σημαντικά για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας.
1) Είναι σημαντικό όλοι να είμαστε στα σημεία εκκίνησης τις προκαθορισμένες ώρες.
Στα σημεία εκκίνησης, θα διαβιβαστούν οι τελικές οδηγίες κίνησης και θα διανεμηθούν οι φανέλλες που θα φορούμε.

2) Όλοι οι επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέττες θα φορούν προστατευτικό κράνος. Η τήρηση των κανονισμών ασφάλειας είναι σημαντική για αποφυγή οποιονδήποτε ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της κίνησης.

3) Η πορεία των μοτοσυκλεττιστών μετά την εκκλησία θα παρευρεθεί στο τρισάγιο των ηρώων στο κοιμητήριο Παραλιμνιού. Μετά την κατάθεση στεφάνων θα κατευθυνθούμε στην Παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, όπου θα συζητήσουμε για τη βελτίωση της διεξαγωγής της πορείας για την επόμενη χρονιά. Η πορεία που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

4) Έχουν εκτυπωθεί φανέλες για όλους. Σε περίπτωση που λόγω κάποιου προβλήματος με το μέγεθος παρακαλείσθε όπως φορέσετε άσπρες φανέλλες.

Παρακαλείσθε όλοι όπως δείξετε κατανόηση στις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής. Η εξύμνηση της θυσίας των ηρώων μας, δεν απαιτεί ούτε φωνές, ούτε βρισιές, ούτε περισσότερες πράξεις λεονταρισμού. Θερμή παράκληση είναι όπως διαβιβάσετε τις οδηγίες αυτές σε γνωστούς σας που θα έρθουν μαζί μας στην πορεία για ενημέρση.

Επίσης θερμή παράκληση είναι όπως, όποιος νοιώθει ότι δεν θα κινηθεί στα πλαίσια που έθεσε η οργανωτική επιτροπή, να μην έρθει στη δική μας εκδήλωση για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο. Υπάρχουν κι άλλες εκδηλώσεις την ίδια μέρα που ίσως να τον εκφράζουν καλύτερα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s