Υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη

Posted on

της Κωνσταντίνας Κούνεβα

Αυτός είναι ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της  Κωνσταντίνας Κούνεβα, γραμματέας του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων ,που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από τους μπράβους των εργολάβων σαν τιμωρία για τη δράση της ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUNEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Και το 1 ευρώ είναι πολύτιμο. Να καταθέσουμε την ενίσχυσή μας χωρίς δεύτερη σκέψη και τσιγκουνιές. Όχι από το περίσσευμά μας. Ας μας λείψουν τα χρήματα. Είναι θέμα στοιχειώδους ταξικής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι δήλωση ότι η εργοδοτική τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Περισσότερη ενημέρωση: Indy .gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη

  […] βγει αυτή η ανακοίνωση που βρήκα στη σελίδα του φίλου μαραδό για βοήθεια στη γυναίκα που ήταν ιστορικός από τη […]

  dimitris said:
  16/03/2009 στο 1:16 πμ

  Σωστά κάνατε και βγάλατε λογαριασμό για την Κουνέβα .Η κουνέβα όμως θα τα οικονομήσει και μία μέρα θα πάει σπίτι της ,και μην την είδατε .!Θυμάστε τη γινόταν με τους Αλβανούς να τους βαπτίσουμε σωρηδόν χριστιανούς ,σας είχε πιάσει η λατρεία του θεού! Πήρανε τα χρυσαφικά που τους δίνατε τα πούλησαν ,τα ρούχα τα πετάξανε ,και μετά το τίποτα. Λοιπών μη λυπάστε η κουνέβα έχει λεφτά ,έχει και μία πατρίδα ,που όπως ζούνε οι πατριώτες της να ζήση και αυτή. Αν θέλει μεγαλεία ,και αυτοκίνητα ,και σπίτια και δεν ξέρω και εγώ τη άλλο θέλει να εργαστεί ,και να τα αποκτήσει ,ευχαρίστως. Όσο λοιπών για των έρανο Υπάρχει η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο πέραμα, που Έλληνες με οικογένεια και μικρά παιδιά κάνουν 2-5-8 μεροκάματα το μήνα, και δεν έχουν να πάρουν ένα παιχνιδάκι στο παιδί που πάει σχολείο και μαραζώνει. Αλήθεια ποίος αξίζει περισσότερο ,η Κουνεβα ;
  Ή οι Έλληνες ! Σκεφτείτε καλά ,κοιτάτε τα δικά μας συμφέροντα πρώτα,
  Πρώτα οι Έλληνες .Οι αλλοδαπή θέλουνε δεν θέλουνε θα φύγουνε μία μέρα όπως ήρθαν .Σταματήστε να έχετε παρωπίδες ,και κοιτάτε έξυπνα και μακριά .

  marado responded:
  16/03/2009 στο 5:06 μμ

  O ελληνικός πολιτισμός ,ανθρωποκεντρικός ,χαρακτρίζεται απο την φιλοξενεία …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s